Dobrodošel/la na mojem blogu

Hipnotična regresija in nezavedni um

Tvoj um je edinstveno pripravljen izkusiti kontinuiteto časa. Čeprav imaš občutek, da živiš v tukaj in zdaj občasno tavaš tudi v preteklost ali prihodnost. Spomin in domišljija se zelo razlikujeta od človeka do človeka.Tudi, če se lahko spomneš vsake podrobnosti iz svojega življenja, se nihče ne mo...

Preberi več

Smrt ni konec življenjske poti

Večina nas bo v življenju zaradi izgube doživela neko obliko žalosti. Koristno je vedeti, da je žalovanje proces in ne trajno stanje. Žalost je energični in čustveni umik, ki se zgodi, ko se vibracije in resonanca osebe, ki ni več tukaj, odstranijo iz realnosti tretje dimenzije.

Preberi več

Zgodbe o domnevnih življenjskih izkušnjah iz prejšnjih življenj

Ideja o reinkarnaciji obstaja že skoraj od vedno; je del številnih religij in sistemov prepričanj, ki segajo že v antične čase - in lahko je precej divje brati o nekaterih najbolj razvpitih zgodbah o domnevnih izkušnjah iz preteklosti in zgodovine.

Preberi več

7 preprostih načinov, da postaneš bolj ti

Bolj, ko si povezan/a s sabo, bolj veš, kaj je dobro zate, bolj veš katere osebe so primerne zate, kako lahko služiš svetu in živiš z namenom in strastjo. Ko si največ, kar si lahko tvoji odnosi postanejo bolj izpopolnjujoči, tvoje delo je uspešnjejše in počutiš se bolj sproščen/a. Ko pozabiš, kdo si in živiš zunaj sebe.

Preberi več

Dušni načrti, dogovori in poslanstvo pred življenjem

ZAKAJ SE MI TO DOGAJA? - To vprašanje si pogosto zastavimo, ko se nam zdi, da gre vse narobe in ob tem trpimo. To je tudi eno najpogostejših vprašanj, namenjenih jasnovidcem, vedeževalcem in duhovnim kanalom. In odgovor je pogosto enak: da si še pred rojstvom, kot duša načrtoval/a življenje.

Preberi več

Reinkarnacija: 35 korakov evolucije duše

Po mnenju mnogih duhovnih učiteljev smo vsa človeška bitja v resnici duhovna bitja na človeški poti. Reinkarniramo se v človeška bitja, da bi se lahko razvijali, kot duše. Naš končni cilj je postati popolnoma zavestni in sposobni, kot edinstveni individualni izrazi vsega, kar je. Dolga pot je do tam, vendar to je popolnoma uredu, ker je duša večna.

Preberi več