Regresija

Beseda regresija pomeni, da se vrneš nazaj in je psihoanalitični izraz, ki se uporablja za opis procesa vračanja v zgodnejši čas v življenju, običajno v otroštvo, da se vključi v izkušnje iz globoke podzavesti. To je, spomin, ki se ga zavestno ne zavedaš. Z uporabo hipnotičnega transa in čustev, misli ali fižičnih senzacij ponovno obiščeš dogodke in raziščeš glavni vzrok fizičnega, čustvenega ali mentalnega problema, ki povzroča težave v tvojem življenju. Potem vso energijo, ki je povezana z vzrokom transformiraš, tako da se osvobodiš te izkušnje in izkusiš življenje bolj pozitivno in zdravo. Pogovor pred regresijo

Regresija spada v kategorijo holistične terapije in te vodi do izvora tvojega problema oz. izziva s spominjanjem, ponovnim podoživljanjem in razrešitvijo situacij, ki so bile travmatične v tvojem življenju in vplivajo na tvojo sposobnost, da dobro deluješ v sedanjosti. Je varna in strukturirana metoda terapije, ki dostopa do tvoje podzavesti in (so)deluje z njo, da bi dosegla zmanjšanje simptomov ali preobrazbo fizičnih, mentalnih, čustvenih težav in negativnega vedenja.

Ti neželeni problemi in vedenjski vzorci niso vedno posledica velikih ali dolgotrajnih motečih dogodkov. Pogosto lahko izvirajo iz enega samega banalnega (nepomembnega, malenkostnega) problema v določenem času v tvojih zgodnejših letih, pri čemer so se dogodki, ki so sledili lahko združili s prvotno manjšo težavo, kar te je posledično pripeljalo do nekaterih problemov oz. izzivov v tvojem vsakdanjem življenju. Z odkrivanjem, ponovnim spoznavanjem in razumevanjem teh vzrokov lahko sprožiš globoko zdravljenje znotraj sebe.

Kako deluje?

Regresija ti lahko pomaga pri raziskovanju tvojih življenjskih problemov oz. izzivov z uporabo duhovnih načel, iz katerih lahko pridobiš globlje razumevanje o svoji življenjski situaciji. Lahko pridobiš drugačen pogled na svoje probleme oz. izzive in odkriješ, zakaj so se nekatere stvari zgodile (ali se še dogajajo) v tvojem življenju, ali pa ti lahko celo pomaga razumeti, zakaj so v tvojem življenju prisotni nekateri ljudje. Ne samo, da imajo življenjski dogodki lahko več smisla z razumevanjem, ki ga pridobiš tekom regresoterapije, ampak ti terapija pomaga sprostiti tudi čustvene vezi, nepričakovano tesnobo ali nepojasnjen strah, celo skrivnostne bolečine, ki lahko izginejo z ugotovijo njihovega izvora.

Hipnotično trans stanje (lažje stanje transa-alfa stanje) se uporablja zato, da ti omogoči, da se vrneš nazaj v zgodnejše čase, da sprostiš blokade, ki povzročajo tvoje trenutne probleme oz. izzive in dosežeš razrešitev. To prinaša s seboj nova spoznanja in uvide, ki ti omogočajo, da živiš srečnejše in zadovoljnejše življenje.

Regresija tako kot druge oblike terapije, kot je svetovanje, ti pomaga pri odkrivanju in reševanju problema pri njegovem izvoru, in sicer ti pomaga pri doseganju točke sprejemanja, razreševanja in zdravljenja “problema oz. izziva”, iz katere se lahko v mnogih primerih premakneš naprej veliko hitreje!

Kaj lahko pričakuješ od seanse?

Pomembno je, da se počutiš sproščeno z mano, zato ti predlagam, da prideš na eno uro brezplačnega posveta, da boš lahko dobil/a občutek, kako bi bilo, če bi dejansko delal/a z mano in mi zastaviš kakršna koli vprašanja glede hipnoze ali regresije. Med seanso regresijo Posvet mi prav tako daje priložnost, da te spoznam in ugotovim, kaj se dogaja v tvojem življenju in kaj želiš doseči s seanso. Če se odločiš, da boš nadaljeval/a, se bova potem dogovorila za termin seanse.

Na dan regresije se bova pogovorila o zgodovini problema oz. izziva in se nato dogovorila o ciljih terapije, ki bo omogočila, da ti postavim več vprašanj in bolje razumem tvoje probleme ali izzive. Nato te bom spravil v hipnotično stanje transa in te popeljal nazaj v najbolj primeren čas za soočanje s tvojimi problemi oz. izzivi. Vse informacije, ki jih bom pridobil, bodo veljale za zaupne in jih ne bom razkril brez tvoje popolne privolitve.

Med seanso bodo tvoje oči zaprte in boš poslušal/a moj glas, medtem ko te bom vodil do globokega stanja sprostitve, torej do hipnotičnega stanja (alfa stanja) in te spraševal kaj doživljaš. Sproščen/a boš, vendar se boš zavedal/a, kaj se dogaja okoli tebe. Po seansi se boš lahko počutil/a poln/a energije, lažji/a in zelo sproščen/a. Pogosto se spremembe dogajajo na različnih ravneh in povzročajo pozitiven premik v tvojem počutju. Včasih pride do zdravljenja samo že iz razumevanja, kje je problem nastal.

Med samo seanso lahko pride tudi do usklajevanja ravnovesja z uporabo terapevtskih tehnik, ki sem se jih naučil. Vsekakor si bom prizadeval, da ti bom pomagal kar najbolje izkoristiti seanse, da boš pridobil/a vse potrebne odgovore iz tvoje višje zavesti. Po seansi bo čas za pogovor in zaključek.

To je izjemno močna tehnika zdravljenja, ki ti lahko poda globoko razumevanje, zakaj se obnašaš na določen način. Prav tako pa tudi pomaga sprostiti travme, ki so shranjene v telesu in se jih posameznik morda sploh ne zaveda. Odkriva negativne vplive, ki vplivajo na tvoje življenje. Omogoča ti, da odkriješ več o tem, kdo v resnici si, in ti ponudi izredno močne in življenjsko spreminjajoče se zdravljenje. Vključuje tudi terapijo telesa, regresijo notranjega otroka in odstranjevanje entitet oz. ujetih duš.

Kako poteka regresija?

Preberi več

Nekatere težave oz. izzive, ki jih je mogoče razrešiti z regresijo, so:

 • strahovi in fobije
 • depresija
 • stres
 • travme in zlorabe iz otroštva
 • kronična bolečina v vratu in hrbtu
 • občutek manjvrednosti in krivde
 • negotovost in slaba samopodoba
 • obsesivne misli
 • nespečnost
 • spolna intimnost
 • plodnost in nosečnost
 • samozavest

Regresija lahko vključuje tudi:

 • razrešitev slabih navad in vzorcev
 • zavedanje in notranja mirnost
 • izboljšana empatija in pozitivna čustva
 • povečanje ravni energije
 • izboljšanje fizičnih stanj, kot so bolečine, astma, kožna stanja itd.
 • uskladitev s svojo notranjo modrostjo, ki prinese večjo jasnost o tvojem življenjskem poslanstvu
Quote left

Regresija je pot, ki zdravi brazgotine duše. Nič ni izključeno pri odkrivanju resnice. Terapevt je vodnik, klient pa je spremljevalec, sopotnik na poti v svojo notranjo modrost in pretekle spomine.

Quote right

Zdravljenje notranjega otroka

Če tvoje potrebe po negovanju, zaščiti, ljubezni itd., v otroštvu, niso bile izpolnjene, lahko dogodki v tvojem življenju pripeljejo na površje čustveno neravnovesje. Stvari, kot so zasvojenosti, negotovost, zapuščenost, strah, jeza, žalost, nezaupanje, težave v odnosih, lahko prihajajo iz otroštva. Ti spomini so potlačeni globoko v podzavesti in jih je mogoče podoživeti v hipnotičnem stanju. Lahko jih transformiraš in ozdraviš, tako da lahko živiš veliko srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.

V tem hipnotičnem stanju lahko ta “potovanja”, čutiš, zaznavaš ali vidiš, in ti občutki se med seanso zdijo zelo resnični. Potovanje je koristno, saj lahko pridobiš veliko vpogledov, preobrazbo situacij-čustev in zdravljenja.

Terapija telesa

Terapija telesa je oblika terapije, ki podpira telo, da sprosti nabrani stres, napetost in spomin iz preteklih izkušenj, ki lahko povzročijo čustvene, fizične, mentalne in energetske omejitve, ki so pogosto povezane s posebnimi dogodki, spomini, travmami ali telesnimi spomini. Po seansi regresije Da bi razumel/a, kako se spomini shranjujejo v telesu, razmisli o naslednjem primeru: Ko se razjeziš ali presojaš o sebi ali drugih, neizražena jeza ni shranjena le v tvoji glavi ali čustvenem telesu. Prav tako je shranjena v telesu in se izraža. Čustvena bolečina, ki jo čutiš, ima lahko številne oblike, vključno z žalostjo, presojo, jezo, malodušnostjo, razdražljivostjo ali zamero.

Ta čustvena bolečina bo imela fizični učinek in se bo manifestirala v fizičnem telesu. Marsikomu je pogosto težko verjeti, da lahko naše vznemirjene in nepredelane emocije danes, povzročijo fizične bolezni jutri samo zato, ker se shranijo, kot spomin v telesu. Da uporabim analogijo telesa kot dnevnik, je tako, kot če bereš dnevnik bolečih zgodb, ki so zapisane in shranjene v telesu. Ko bodo zgodbe razumljene, razrešene in sproščene, se bo telo, um in duša dvignil/a nad “bolečino”. Proces osvoboditve bo fizičnemu telesu omogočil, da se počuti lažje in bolj svobodno. S sproščanjem teh potlačenih čustev v telesu omogoča, da spustiš tudi na potencialno bolezen, ki je shranjena v telesu. Ko se to zgodi, lahko znova prineseš veselje v svoje življenje in se osredotočiš na razvoj in rast v življenju.

Včasih spomini, ki jih tvoje telo shranjuje, niso vedno spomini, ki se jih zavestno spomneš. Morda si bil/a premlad/a, da bi se spomnil/a. Morda si takrat omedlel/a ali pa iz kakršnega koli drugega razloga ne veš, kaj tvoje telo ve.

Odstranjevanje entitet oz. ujetih duš

V naravnem krogu življenja in smrti se duša umakne v svetlobo, potem ko je zapustila telo. Včasih pa se zgodi, da duše ne morejo napredovati, ker ostajajo ujete na zemeljski ravni iz različnih razlogov, kot so nedokončani posli, travmatična smrt, skrb za ljubljeno osebo na Zemlji, strah pred svetlobo itd. Tem dušam pravimo entitete oz. ujete duše. Lahko jih imenujemo duhovi, vendar se na splošno domneva, da imajo enako osebnost in lastnosti, kot oseba, ki je umrla.

Odstranjevanje entitet oz. ujetih duš je naraven proces, ki ga ni treba zavijati v skrivnost. Vse v vesolju je sestavljeno iz energije. Odstranjevanje entitet oz. ujetih duš pa se ukvarja samo z energijami, ki jih večina ne vidi in se jih ne zaveda. Elbert Hubbard je dejal: “Nadnaravno je naravno, ki še ni razumljeno”.

Prisotnost entitet oz. ujetih duš lahko vpliva na ljudi na več načinov. V nadaljevanju je prikazan vzorec nekaterih simptomov, ki bi lahko nakazovali prisotnost teh duš ali negativnih energij. (Upoštevaj, da prisotnost enega ali več simptomov še ne pomeni, da gre za prisotnost ujete duše).

Ti simptomi so:

 • pomanjkanje energije
 • nihanja razpoloženja in spremembe vedenja
 • motnje v spominu in / ali slaba koncentracija
 • slišanje motečih glasov
 • zloraba drog in / ali alkohola
 • impulzivno vedenje
 • huda tesnoba, depresija ali fizične težave brez očitnega vzroka

Seansa ti lahko pomaga pri:

 • odstranjevanju ujetih duš, nezemeljskih in demonskih energij
 • psihičnih napadih, napadih črne magije, prekletstvih, urokih
 • čiščenju, zdravljenju in harmonizaciji doma ali drugih prostorov

Regresija ponavadi vključuje razumno kratke serije 2 do 3-urnih seans, namenjenih iskanju rešitve za določen problem oz. izziv.

Če imaš kakršnakoli vprašanja o tem, kako bi ti seansa lahko pomagala v tvoji specifični situaciji, ali bi se želel/a zgolj pogovoriti, lahko stopiš v stik z mano in z veseljem ti bom pomagal. Ko se bva dogovoril/a za seanso, ti bom preko elektronske pošte poslal vprašalnik, ki mi ga lahko vrneš pred začetkom termina. Za dodatne informacije in prijavo na seanso klikni na povezavo spodaj!