Kakšen učinek ima lahko taka seansa?

Seansa je zasnovana tako, da ti pomaga pridobiti pomembne vpoglede v razmere tvojega sedanjega življenja, tvoje odnose in prepričanja, ki jih imaš o sebi; pomaga razložiti razloge za nekatere tvoje ključne izbire v tem življenju. To zavedanje pa ti omogoča, da se premakneš naprej in stvari počneš na nov način, z večjo jasnostjo. Klienti pogosto dobijo občutek namena v njihovem sedanjem življenju, čutijo, da imajo potrebne vire, da to tudi udejanijo. regresija v prejšnja življenja

Koliko seans je potrebnih?

Ena seansa zadostuje za dostop do tvojih prejšnjih življenj in razčiščenje specifičnih problemov oz. izzivov, s katerimi se želiš ukvarjati. Možno je, da boš izkusil/a več kot eno življenje naenkrat, vendar to ni nujno. Naslednje seanse so na tvojo željo, odvisno je od tega, kako zelo si želiš spoznati svojo preteklost in koliko področij bi rad/a raziskal/a. Prek seanse PLR lahko ponovno odkriješ skrite talente in zmožnosti, pridobiš pozitivne in spodbujajoče moči ter čustva, ki jih lahko nato uporabiš v svojem sedanjem življenju, s spominjanjem in vključevanjem teh pozitivnih in navdihujočih izkušenj.

Ali obstajajo kakšni negativni učinki?

Tvoj podzavestni um je skladišče tvojih misli, čustev, izkušenj in nakopičenega znanja. Vse kar si kadarkoli izkusil/a ali spoznal/a, v vsakem življenju, je zabeleženo v spominskih bankah tvojega uma. Spominjanje tvojih prejšnih življenj je naraven proces, ki vključuje dve glavni kakovosti, radovednost ter udobno in sproščeno stanje hipnoze. To je vse kar potrebuješ, da bi odprl/a svoje spomine in si dovolil/a spominjati se. Spomini, ki jih boš priklical/a, ti bodo pomagali doseči občutek zdravljenja v tvojem sedanjem življenju.

Ali se ljudje spominjajo vsega?

Običajno se klienti spominjajo vsega, kar se je zgodilo med seanso, seanse pa tudi snemam, če želiš dobiti posnetek, ti ga lahko pošljem preko elektronske pošte.

Kako trajni so učinki?

Seanse običajno trajajo cca 2-3 ure, zdravilni proces, ki se pri tem pojavi, pa traja veliko dlje. Mnogi ljudje pravijo, da njihova življenja niso več enaka. Opažajo številne pozitivne spremembe.

Quote left

Regresija v pomembne dogodke iz otroštva, v čas, ko smo bili dojenčki, ali celo v prejšnja življenja, lahko omogoči precejšnje olajšanje in korist tudi v sedanjem času. Kdaj je že zgolj s spominjanjem mogoče odstraniti simptome. Spomini lahko vodijo do razumevanja, razumevanje pa pogosto vodi do zdravljenja.

Quote right

Kako se bom počutil/a kasneje po seansi?

Ta izkušnja lahko dramatično spremeni tvoje življenje in tvoj pogled na življenje. Razumevanja svoje poti in vedenje, zakaj so se določeni dogodki zgodili, so izredno dinamični procesi, ki imajo sposobnost, da dobesedno spremenijo tvoje življenje.

Tehnike, ki jih uporabljam

Kadar je to primerno, vključim vse elemente regresije z uporabo znanja, razumevanja in izkušenj o regresiji prejšnjih življenj in regresiji sedanjega življenja, zdravljenju notranjega otroka in telesni terapiji, psihodrami in sproščanju vsake vsiljive energije. Kot energetski zdravilec lahko sprožim zdravilne tehnike znotraj tebe.

Nazaj