Mnenja in vtisi klientov

Izkušnje z regresoterapijo in hipnoterapijo

slika klienta
* Slika je simbolična

"Regresije sem se udeležil odprtega uma, nisem niti vedel kakšna izkušnja me čaka. Do regresije me je gnala radovednost o lastni identiteti in o prehojeni poti mojega jaza, da bi osmislil trenutno stanje v svojem življenju. Vedno sem nosil v sebi občutek, da nekaj veljam, pa čeprav te veljave dolgo nisem dobil potrjene od zunanjega sveta. Tudi vedno sem bil zaščitniški. Ti dve lastnosti sem prinesel s sabo na svet in prepričan sem bil, da sem jih razvil v prejšnjih življenjih.

Damjana, mi je predlagala prijateljica Maja z Gorenjske. Ker pa sem tudi sam študent (namreč podiplomskega študija ekonomije) in so moja finančna sredstva omejena, je bila to odlična priložnost, da bi zvedel več o sebi, Damjan pa je potreboval kandidate, da utrdi svoje znanje o regresiji in napravi poročila o študijskih primerih za diplomsko delo. Na prvem srečanju sva imela pogovor o trenutnih okoliščinah v mojem življenju, o mojih težavah in vzrokih za njih. Potem je sledil del za regresijo, sproščanje in prehod v neke vrste trans.

Vstopil sem v več dogodkov iz prejšnjega življenja, ki sem jih nato med sabo uspel povezati. Vživel sem se v dogajanje v prejšnjem življenju: Časovni okvir je bil kakšnih 200 let nazaj, živel sem nekje na zahodu. Bil sem direktor gradbenega podjetja, precej strog do svojih delavcev. Imel sem več otrok, žena je preminula zaradi bolezni. Spomnil sem se tudi iztirjanja lokomotive vlaka na katerem sem bil. Smrti enega svojih delavcev in maščevanja odgovornemu za njegovo usodo.

Iz teh življenjskih odsekov, ki so se najbolj vtisnili v mojo dušo sem našel ozadja za moj karakter in doživljanje sedanjih življenjskih situacij. Nekako je osmislilo sedanje stanje mojega življenja. V seansi sva priklicala duše iz prejšnjih življenj, da smo se med sabo pobotali in povrnili dušno energijo.

Vedno brez težav ni šlo, saj sem potreboval pomoč drugih energij pri odpuščanju. V nadaljnjih dveh seansah sva se osredotočala na sedanje življenje. Na reševanje težav, ki sem jih imel pri stiku z ljudmi. Svojega nelagodja ob očesnem kontaktu in prestajanja drugih kot stresa. Veliko je izhajalo iz družinskega okolja.

Do očeta sem se opredelil, da je zelo avtoritaren in žaljiv, do matere pa, da duši s svojim vsiljenim odnosom in da posega v vsak korak mojega življenja. Omenil sem tudi družbeno okolico v kateri sem odraščal, ker nisem imel družbe in bil deležen stalnega šikaniranja sovrstnikov. Ozadja mojih težav sva povezala z občutki, dogodki in travmami tega življenja.

Skušala sva razčistiti stvari na energetski osnovi, precej mojih težav nama je uspelo razrešiti. Sproti sva spremljala moj napredek skozi srečanja, ki je bil zaznaven. Tovrstno regresijo priporočam prav vsem. Skozi njo bodo pridobili, ne le vpogled v prejšnje življenje, ampak tudi reševali težave v sedanjosti na terapevtski način. Damjan se je s svojo resnostjo in zagnanostjo izkazal kot odličen terapevt. Pozitivni učinki regresije so po mojem mnenju neprecenljivi."

- Daniel, ljubljana
slika klienta
* Slika je simbolična

"Nekaj besed o stanju po zadnji regresiji. Prvih par tednov se mi je vse bolj vsedalo in sem bila v enem stanju, ko se zadeve še integrirajo. Zdelo se mi je kot da se še uravnovešam. Imela sem še tudi precej nihanj. Zdaj se v zadnjih dneh malo bolj stabilizira in spoznala sem, da se precej hitro spravim iz kakšnih negativnih misli ali občutij.

Enostavno naredim korak dalje in globok vdih in je vse precej bolje in občutki so lahkost, veselje. Imam nekako več poguma in vere vase pa tudi zavedanje se je precej razširilo. Stvari, ki sva jih razreševala oz. sem jih, mi vsakič dajejo več uvida v odnosu s sabo, tako, da vidm kakšna je moja vrednost, da se bolj cenim in si enostavno ne dovolim, da bi zašla v podoben začaran krog trpljenja, navezanosti, žalosti, nezadostnosti in jeze.

No, z jezo je še malo težje mi še ne, da miru, samo najdem ponavadi način, da se pomirim in vidim tudi globji vzrok ter napredujem, da ne ponovim iste zadeve, temveč se potrudim reagirati drugače. Zdi se mi, kot, da sem še na poti, ki naj bi mi odprla enkrat to obilje ali kariero, niti ne vem še kam grem ampak upam, da bo vsekakor imam precej več volje, kot kadarkoli v zadnjih petih letih."

- Nena, ljubljana
slika klienta
* Slika je simbolična

"Za regresoterapijo sem se odločil zato, ker sem na youtube videl posnetek seanse in se mi je zdela izredno zanimiva. Najbolj, kar me je pritegnilo je to, da terapevt samo vodi in nudi podporo klientu pri razreševanju težav. Klient pa je tisti, ki rešuje svoje težave in ne terapevt tako je tudi nasplošno v življenju. Zavedam se, da lahko le sam rešim svoje težave, ker jih noben ne more rešiti namesto mene, ter, da me vsaka težava ali izziv nečesa uči.

Res pa je, da včasih ljudje potrebujemo malo pomoči in podpore, da se lahko premaknemo naprej. Zelo mi je bila všeč tudi hipnoza, ker sem se lahko sprostil, se moj zavestni um lahko umaknil in dopustil podzavesti, da pride na plan tako sem bil bolj osredotočen na svojo težavo in sem se lažje soočil z njo ter jo razrešil.

Med seanso sem pridobil razumevanje zakaj imam v življenju neuspeh v partneskih odnosih to je bilo zame ključno (ko sem vedel zakaj se mi to dogaja) in kasneje je sledila transformacija te travme in negativih čustev, ki sem jih imel do nasprotnega spola. Takoj po seansi sem čutil velike spremembe v sebi. Počutil sem se tudi neuravnan in rahlo utrujen.

Vendar so se po 24 urah energije uravnale. Naslednje jutro ko sem se pogledal v ogledalo se sploh nisem prepoznal. Po seansi, ko sem prvič šel med med nasprotni spol je vse bilo drugače (jaz sem se počutil drugače in ženske so se vedle do mene drugače) nisem mogel verjeti kako je to lahko možno. Bil sem zelo vesel in hvaležen. Po mojem mnenju so tovrstene seanse izredno učinkovite pri razreševanje problemov zato bi priporočal vsakemu, ki bi resnično želeli razrešiti svoje težave in doseči svoje sanje.

Prvo zato, ker pridobiš uvid zakaj se ti to dogaja v življenju in kaj se imaš iz tega za naučiti. Pri tem pridobiš razumevanje svoje situacije. In drugo proti koncu seanse se vse razreši (transformira), da se sprosti ta naboj(energija), ki ga hranimo v sebi in ko se to zgodi našega problema ni več. Zelo mi je bilo tudi všeč, ker metoda vključuje objektivno merjenje rezultatov terapevtskih seans, kar mi omogočalo meriti moj napredek pri razreševanju moje težave. Še enkrat hvala!"

- Damjan, ljubljana
slika klienta
* Slika je simbolična

"Regresijo življenja med življenji priporočam vsem, ki jih zanima globina njihovega sedanjega življenja. Strahovi, značaj, težavni odnosi in posebne privlačnosti... sama sem našla veliko odgovorov na stvari, ki so se mi v življenju ponavljale skozi ene in iste vzorce. Prav tako sem jih med seanso s hipnoterapevtom tudi sprejela in razčistila.

Če ne bi imela nepotrebnih dvomov bi se za hipnozo odločila že veliko prej s tem pa bi prej pridobila notranji mir, a očitno morajo biti nekatere lekcije osvojene. Skozi hipnozo sem dobila tudi potrditev da smrt fizičnega telesa vsekakor ni konec dušnega življenja."

- Lea, Radovlica
slika klienta
* Slika ni simbolična

"V življenju sem imela precej težkih dogodkov, na katere sem iskala odgovore, zakaj vse se mi to dogaja. Po »naključju« je v moje življenje prišel Damjan, ki ima izredno lepo energijo in ko mi je povedal, da dela regresijo sem začutila klic. In toliko kot sem začutila klic, toliko je bilo v meni strahu (ker nisem prav natančno vedela, kaj regresija pomeni, ker nisem še nikoli bila na takšni seansi) in sem se kar nekaj časa borila sama s sabo, ali naj grem ali naj ne grem.

Padla je odločitev, da grem in premagam strah. Pred seanso sem se odločila da grem all in, ter brez pričakovanj, vendar s takim strahom pred tem, kaj naj pričakujem in kakšne odgovore bom dobila in predvsem ali si želim slišati odgovore. Na začetku seanse sva imela globok pogovor, kjer sem Damjanu zaupala svoje strahove, on pa me je znal s takšno moško jasnostjo in mirnostjo pomiriti, da sem se lahko popolnoma sprostila in prepustila seansi in kar je meni zelo pomembno, zelo zaupala.

Dobila sem odgovore in mnogo potrditev na moj notranji svet in izkušnja, ki mi je dala poguma in takšno jasnost in svoj notranji mir. Po seansi gledam na ljudi s popolnoma drugačnimi očmi, čutim obilo sočutja in moja želja je popolna iskrenost do ljudi. Takoj po seansi sem bila popolnoma mirna z zavedanjem, da sem prejela točno toliko odgovorov, kot sem jih bila pripravljena sprejeti in da je bil moj strah popolnoma odveč.

Zato vsem, ki iščete odgovore, se soočate s kakšnimi travmami (sama sem imela travmo spolne zlorabe, zapuščenosti, ne-varnosti) zelo priporočam obisk pri Damjanu, kjer vas čaka varen prostor, kjer lahko naredite globok pogled vase, kar je pa edina pot, ki vodi k sreči v tem življenju. Pogumno in srečno."

- Manja, Coachinja
slika klienta
* Slika je simbolična

"Z Damjanom sva se spoznala po naključju, čeprav verjetno le-ta zares ne obstajajo. Bila sem v precej napeti čustveni situaciji, že takoj mi je predlagal naj poskusim s vizualizacijo kvantni skok preko posnetka na youtube-u, res mi je pomagalo zmanjšati občutke napetosti.

Kasneje sem se udeležila tudi njegovih skupinskih meditacij, po katerih sem se počutila veliko bližje sebi, po vseh iskanjih svojih odgovorov na različnih mestih, na različne načine, sem začutila, da sem našla še en delcek sebe, zelo sem se umirila in predvsem dobila potrditev, da grem v pravo smer.

Damjan me je zelo presenentil s svojim načinom vodenja in komunikacije, saj je izjemno preprost, zelo dostopen in s svojo prijaznostjo, na zelo naraven način, zna približati, za marsikoga popolnoma nove načine oblike rasti, samozdravljenja in poti k sebi.

Na eni od meditacij, nas je povabil k sodelovanju pri njegovem učenju novih tehnik in to sem videla, kot možnost pomoči njemu in tudi sebi, zato sem se z veseljem odzvala. Ker sem bila močno upeta v neko čustveno situacijo, ki me je zelo bremenila in bolela, sva skupaj ugotovila, da bo bolj primerno, če poskusiva z regresoterapijo.

Regresoterapija zame ni bila nekaj novega, sem jo pa tokrat doživela drugače. Name je vplivala zelo prečisčevalno, iz mene je, kar bruhala vsa žalost in bolečina, ki je na druge načine, takrat nisem uspela spraviti iz sebe. Spet je to bil en korak, ki mi je pomagal višje, bližje k občutkom lahkotnosti, nenavezanosti, veselja do življenja."

V pravih trenutkih, se na naši poti pojavijo pravi ljudje, vesela sem, da sva se z Damjanom spoznala, zelo sem mu hvaležna za njegovo pomoč in vem, da s svojim znanjem in posebnim neznim pristopom lahko pomaga marsikomu, ki išče svoje odgovore.

Želim mu, da bi se lahko popolnoma posvetil svojemu poslanstvu, saj je očitno, da današnji svet, hladen sistem, travmatične izkušnje, iz nas včasih posrkajo energijo, zdravje, vero in takrat potrebujemo ljudi, ki so posebni, ki imajo znanje in moč zdraviti, vrniti vero in nas opogumiti za vse nadaljne izzive, ki so namenjeni naši duši. Damjan, hvala iz srca.

- Anja, Borovnica