Kako poteka regresija?

Regresija lahko traja cca 2-3 ure. Seanse običajno vsebujejo naslednje elemente, ki se naravno ujemajo skupaj in vključujejo popolno izkušnjo regresije.

Uvodni razgovor

Najprej se bova pogovorila o tvojih problemih oz. izzivih in o tem, kaj želiš doseči s to seanso. Določila bova merljive simptome (jakost, pogostost in čas trajanja določenih čustev, misli ali fizičnih senzacij), kar bo omogočilo merjenje napredka. Nato te bom seznanil z osnovami hipnotičnega transa in s postopkom regresije.

Seansa regresije

Nato te bom s pomočjo hipnoze vodil v globoko stanje sproščenosti, lažje stanje transa - alfa stanje. To je stanje, ko si napol buden/na in napol v snu. To stanje dosežeš večkrat na dan in je povsem naravno. V vsakem trenutku se boš zavedal/a, kaj se s tabo dogaja in ne boš izgubil/a nadzora.

Nato te bom vodil v dogodek, v katerem si prvič začutil/a določena čustva (npr. strah, žalost, nemoč, občutek krivde, jeza) ali fizične občutke (npr. bolečina v telesu, tesnoba, nervoza, napetost) ali moteče misli (npr. nihče me ne mara, za vse sem sam, nobenemu ne morem zaupati, nasprotni spol me vedno prizadene, vsi so proti meni). Potem, ko boš raziskal/a dogodek, boš lahko lažje razumel/a vzroke svojih občutij, to pa je osnova za sprostitev energetskega naboja.

Transformacija in višja perspektiva

Nato te bom vodil skozi proces transformacije, kjer boš lahko sprostil/a vso potlačeno energijo čustev, travm ali dogodkov ter s tem zmanjšal/a vpliv teh energetskih nabojev v svojem življenju. Na tej točki se ti običajno pridružijo tudi tvoji vodniki, angeli ali predniki. S tega višjega duhovnega vidika boš dobil/a širšo sliko in razumel/a namen tega problema oz. izziva. ter se s tem naučil/a nekaj novega, pomembnega za tvoje življenje.

Zaključek seanse z integracijo

Seansa regresije se bo naravno zaključila in vrnil/a se boš v sedanjost, v tukaj in zdaj. Prav tako te bom vodil, da integriraš naučene lekcije in transformativno energijo v svoje sedanje življenje, kar ti bo pomagalo, da se osvobodiš svojega trenutnega problema oz. izziva.

Morda te bo zanimalo tudi:

regresija v prejšnja življenja

Regresija sedanjega življenja

progresija

hipnoterapija

Domov