Življenje med življenji

Regresija v življenje med življenji uporablja izkušnje prejšnjega življenja, v prvi vrsti, kot sredstvo za vstop v tvoje življenje med življenji. Za dostop do spominov in izkušnje življenja med življenjii potrebuješ iti v času nazaj do tvojega neposrednega ali najpomembnejšega prejšnjega življenja. Po krajšem pregledu tvojega prejšnjega življenja napreduješ skozi čas prek izkušnje smrti tega predhodnega življenja in vstopiš v duhovni svet in tvoje stanje življenje med življenji. Življenje-med-življenji Trenutek smrti tvojega prejšnjega življenja boš presojal/a z višjega vidika, zato ne boš doživel/a bolečine ali travme.

To je nekaj od tega, kar lahko doživiš med in po tvoji regresiji. To je za tiste kliente, ki so že izkusili regresijo v prejšnja življenja in sedaj iščejo še globljo izkušnjo. Regresija v življenje med življenji je hkrati podaljšek in evolucija regresije v prejšnja življenja. Z globoko hipnozo se lahko dostopa do spominov duše tvojih potovanj skozi duhovne svetove po tvoji nedavni rekarnaciji.

Regresija v življenje med življenji ti omogoča dostop do spominov “vmesnih življenj”, kjer prebivaš, ko nisi utelešen/a. Slediš poti tvojega zadnjega življenja na zemlji, srečuješ vodnike in dušne družine, odkrivaš, kaj si se naučil/a iz tvojih prejšnjih življenj in s čim se še vedno ukvarjaš.

Morda si vedno želel/a poznati svoje življenjsko poslanstvo ali kako je prišlo do izbir o prihodnjem življenju in okoliščinah, v katere si bil/a rojen/a; Kakšne lastnosti si prinesel/a s seboj, kot podporo in izziv na tvoji poti. Podani so odgovori na vsa ta in tudi druga vprašanja. Izkušnja tvoje lastne nesmrtnosti te obogati in ti lahko omogoči širši pogled tako na življenje med življenji, kot smrt skupaj z notranjim razumevanjem in mirom.

Zaradi povezave z dušo in večnim jazom se regresija v življenje med življenji (LBL) imenuje tudi duhovna regresija med življenji. Ta oblika regresije, ki jo izvajam temelji na regresiji življenje med življenji (LBL), ki jo je razvil in raziskoval dr. Michael Newton, avtor knjig Potovanje duš, Usoda duš in Spomini na onstranstvo. Ne pozabi, tudi če si prebral/a knjige dr. Newtona ali Andyja Tomlinsona, bo tvoja seansa osebna in morda ne bo podobna tem, ki so opisane v njunih knjigah.

Quote left

Pri tistih med nami, ki so imeli priložnost dejansko videti lastno nesmrtnost, pride do globljega samorazumevanja in opolnomočenja.

Quote right

Kaj je glavni namen regresije življenje med življenji?

 • Izkušnja neverjetnega miru, ljubezni in radosti duhovnega sveta, ki ga imenujemo dom
 • Zmožnost doumetja, da tvoj duhovni jaz nikoli ne umre
 • Razumevanje tvojega položaja v vesolju, tvojega namena v tem življenju in motivov za odločitve, ki jih sprejemaš
Quote left

Zavedaj se od kje prihajaš. Če veš od kje prihajaš, ni meja temu, kam lahko odideš.

Quote right

Kakšne so koristi regresije življenja med življenji?

 • Razumevanje tvojega večnega jaza, tvojega namena v tem življenju, tvoje usode, kot duše
 • Večje razumevanje izbire različnih izzivov, ki jih trenutno doživljaš in njihovega pomena in namena, z vidika tvoje duše
 • Prepoznavanje tvoje povezave z različnimi ljudmi, ki igrajo pomembno vlogo v tvojem trenutnem življenju
 • Razumevanje tega, zakaj si izbral/a določeno družino in telo in kako ti služijo pri doseganju tvojega trenutnega namena
 • Ponovno srečanje z tvojo skupino duš, ki se pogosto rekarnira skupaj s tabo in ti pomaga pri doseganju tvojih ciljev
 • Sprejemanje svete vednosti s strani tvojega duhovnega vodnika in sveta višjih bitij
 • Poznavanje širše slike tebe, kot duše
 • Več ljubezni, smeha, zdravja in bogastva v vsakdanjem življenju
 • Strah pred smrtjo se bo zmanjšal ali izginil, ko boš opazoval/a nadaljevanje svojih življenj
 • Naučil/a se boš biti bolj pomirjen/a sam/a s seboj

Obstajajo neomejene možnosti in viri za notranja odkritja in vsaka oseba bo našla odgovore, ki jih išče v določeni življenjski situaciji.

Tvoja seansa regresije v življenje med življenji

življenje med življenji Za regresijo v življenje med življenji je predpogoj vsaj ena seansa regresije v prejšnja življenja. S tem je mogoče odpraviti nerazrešena vprašanja in blokade pred seanso regresije v življenja med življenji, kar omogoča zahtevano raven hipnoze za dostop do spominov in izkušenj “življenje med življenji”. Življenje med življenji je duhovna regresija, ki temelji na zbiranju podatkov in vednosti, izkušnji vračanja “domov”, skupaj z mnogimi drugimi občutji, ko se pomikaš skozi različne ravni vibracij brez zgoščenosti človeškega telesa. Pri seansi je večji poudarek na nauke in izkušnje, kot na samo terapijo.

Kaj je mogoče pričakovati?

Regresija v življenje med življenji traja okoli 4-6 ur.

Zaradi dolžine seanse v življenje med življenji je priporočljivo nositi udobna oblačila. Zaradi globoke hipnoze boš ležal/a na udobni blazini, ki bo popolnoma podpirala tvoje telo, na voljo pa bodo tudi odeje, da ti bo toplo in udobno, saj lahko pride do padca telesne temperature.

Bodi odprt/a do vseh načinov, na katere ti vesolje posreduje določeno informacijo, nekateri ljudje izkusijo občutek ali izkušnjo “vedenja”, namesto vizualnih prispodob. Srečanje z dušno družino

Celo v najgloblji hipnozi bo tvoj zavestni um na določeni ravni še vedno prisoten, morda kot opazovalec, ki je presenečen nad dogodki. To ne odvrača od izkušnje, vendar je to dobro vedeti, da ne boš med seanso samega sebe spraševal/a, če se nahajaš v dovolj globoki hipnozi. Kot terapevt regresije lahko na več načinov preizkusim, ali je potrebno povečati ali ohraniti globino hipnotičnega transa, tvoja naloga pa je zgolj, da se prepustiš izkušnji.

Kako se pripraviti na seanso?

Razmisli o svojih ciljih za regresijo v življenje med življenji. Možni cilji vključujejo namen tvojega sedanjega življenja, duhovni in karmični napredek, zakaj je prišlo do določenih dogodkov v tvojem življenju, prepoznavanje članov tvoje dušne družine v tem življenju in srečanje z tvojim duhovnim vodnikom.

V vsakem trenutku boš lahko postavljal/a vprašanja, vendar je pomembno, da pripraviš svoja vprašanja za seanso in si jih zapišeš na list papirja, tako da te lahko vodim skozi proces. Lahko se namreč zgodi, da ti globoko sproščeno stanje prepreči, da se spomneš vseh vprašanj, ki jih želiš postaviti.

Določi od 8 do 10 pomembnih oseb v tvojem življenju , ki so imeli pozitiven ali negativen vpliv nate. Navedi odnos, ki ga imajo s tabo in za vsakega dodaj tri pridevnike, npr. Mojca Sestra; varujoča, spodbujajoča, preveč zaščitniška.

Regresijo v življenje med življenji snemam s svojo opremo, če pa želiš s seboj prinesti svojo snemalno opremo, kot rezervo, to lahko storiš.

Pred seanso je dobro, da si spočit/a, pojej lahek obrok in ne pij preveč vode ali kave.

Po seansi boš verjetno utrujen/a in tvoj um bo še naprej obdeloval vse podatke. Priporočljivo je, da si takoj po seansi vzameš nekaj prostega časa za počitek in premislek ter za povratno vožnjo nazaj domov, še posebej, če boš prišl/a z osebnim avtomobilom.

Najbolj pogosta vprašanja

Kaj, če ničesar ne vidim ali izkusim?

Vsak, ki želi izkusiti seanso regresije življenja med življenji, mora predhodno doživeti prejšnje življenje. V vsakem primeru boš do takrat vedel/a, kaj lahko pričakuješ. Ponavadi se hipnoza uporablja za vodenje v sproščeno stanje, ki ti omogoča dostop do spominov duše. Večina ljudi lahko pride v stanje hipnoze, vendar pa nekateri ljudje potrebujejo več priprave in treniranja, da preidejo v globljo raven sprostitve, ki je potrebna za seanso življenje med življenjem.

Da bi nadgradil/a hipnozo, prešel/la v bolj sproščeno stanje in dosegel/la globlje ravni, mora biti tvoj um osredotočen in miren. Preprosto opusti predsodke, pričakovanja in prejšnje izkušnje ali znanje. To ti bo omogočilo resnično pristno izkušnjo.

Jaz sem analitičen/na, vendar bi še vedno želel /a doživeti seanso regresije življenje med življenji. Kaj lahko naredim?

Če imaš analitičen um in / ali doživljaš veliko stresa, ti priporočam, da vadiš dnevno meditacijo in sprostitev. Če potrebuješ pomoč, ti priporočam posnetek hipnoze za sprostitev, ki sem ga ustvaril in je na voljo (klikni tukaj) za globoko sprostitev. Poslušaj ga enkrat na dan vsaj 2 tedna pred dogovorjenim terminom. To bo imelo velik vpliv na uspešno regresijo v življenje med življenji.

Ali si bom lahko vse zapomnil/a?

Vse, kar se je zgodilo med regresijo življenja med življenji, si boš lahko zapomnil/a. Kljub temu se bo seansa posnela in če bo čas to dopuščal, boš posnetek dobil/a takoj po seansi.

Kaj, če se med seanso ne dogaja nič?

Moja namera je, da imaš najboljšo možno seanso z najbolj duhovnimi spoznanji. Pomembno je, da se počutiš varno in si dovoliš, da se sprostiš in prepustiš. Zavedaj se, da so seanse dolge in zahtevajo globoko stanje sprostitve. Hipnotično indukcijo bom povsem prilagodil tvojim potrebam in pri tem gledal predvsem na tvojo sposobnost vstopanja v globok trans in na izkušnje, ki jih imaš iz regresije v prejšnja življenja.

Če imaš kakršnakoli vprašanja o tem, kako bi ti seansa lahko pomagala v tvoji specifični situaciji, ali bi se želel/a zgolj pogovoriti, lahko stopiš v stik z mano in z veseljem ti bom pomagal. Ko se bova dogovorila za seanso, ti bom preko elektronske pošte poslal vprašalnik, ki mi ga lahko vrneš pred začetkom termina. Za dodatne informacije in prijavo na seanse klikni na povezavo spodaj!

Morda te bo zanimalo tudi:

regresija v prejšnja življenja

progresija

hipnoterapija

Prijava na seanso