Delavnice

Prešnje življenje
30
Mar.

2022

Delavnica regresije v prejšnja življenja

Skupinska regresija v prejšnja življena je zabaven način za dostopanje do informacij o tvoji daljni preteklosti, ki ti lahko nudi globok uvid in razumevanje tvoje trenutne situacije. Nisi se rodil/a, kot nepopisan list ampak, kot duša bogata z modrostjo in brazgotinami iz mnogih življenj. Vsi mi nosimo spomine iz prejšnjih življenj v sedanje življenje nezavedne spomine, ki nosijo energetski naboj in še vedno vplivajo na nas.

Prihodnost
23
Sept.

2020

Delavnica progresije v prihodnost

Progresija deluje po istem principu, kot regresija v prejšnja življenja ampak namesto, da se pomikaš nazaj v preteklost potuješ naprej v prihodnost. S pomočjo varne hipnoze boš imel/a priložnost potovati skozi čas in raziskovati prihajajoča leta. Izvedel/a boš kaj potrebuješ narediti, koga obdržati v svojem življenju in ugotovil/a boš namen tvoje duše - duhovni razlog za katerega si se odločil/a v sedanjem življenju.

Prešnje življenje
9
Sept.

2020

Delavnica kvantni skok v želeno realnost

Na delavnici ti bom pokazal enostavno tehniko s katero boš skočil/a v željeno realnost, kjer se boš srečal/a s enim izmed tvojih dvojnikov, ki je že uresničil vse, kar si ti želiš uresničiti. Ugotovil/a boš, kaj je potreboval narediti, da je prišel do tega, kar ima.

Prešnje življenje
30
Sept.

2020

Delavnica prebujanje duše preko akaških zapisov

Če čutiš, da je čas za pomembne spremembe v svojem življenju, ti pri tem lahko pomaga delavnica Prebujanje duše, ki je močan transformativen proces, ki ti bo nudil podporo, ki jo potrebuješ, da narediš potreben preboj.