Progresija

Kaj je progresija?

Progresija je preprost in enostaven postopek, ki ti omogoča, da pridobiš vpogled v tvojo prihodnost in v tvoja prihodnja življenja.

Kako deluje?

V osredotočenem hipnotičnem stanju, ki je nekaj povsem naravnega in spominja na sanjarjenje, lahko raziskuješ svojo najverjetnejšo prihodnost, torej tisto, ki se bo zgodila, če boš ostal/a na isti poti, na kateri si sedaj. Vidiš lahko, kako se bo odvijalo tvoje življenje v prihodnjih petih ali celo desetih letih. To ti omogoča, da prepoznaš vse prilagoditve ali spremembe, ki jih potebuješ izvesti za doseganje uspeha in sreče v svojem življenju. Raziščeš lahko alternativne življenjske poti, da doumeš koga ali česa ne želiš več v svoji prihodnosti in poiščeš druge možnosti, ki bi ti lahko bile na voljo. Lahko imaš ideje o nečem, kar bi želel/a preizkusiti, morda gre celo za nekaj, o čemer nisi zavestno sploh razmišljal/a. Progresija v prihodnost

Moj najljubši del je, ko ti pomagam, da se ponovno povežeš z najvišjim vidikom sebe – kar imenujem “Višji jaz“ – ta vidik tebe predstavlja tvoj intuitivni del, ki nima dvomov, strahov, občutka omejitve, saj gre povsem očitno za tisto, česar si dejansko zmožen/na. Ko se enkrat povežeš s tem svojim delom, odpotuješ v prihodnost in spoznaš, kakšna bo tvoja najvišja potencialna prihodnost. To je lahko osupljivo in zelo navdihujoče, obenem pa zagotavlja visoko samozavest, zaupanje, motiviranost ter občutek notranje moči tudi, če meniš, da ti ni potrebno izpopolnjevati tvojega poznavanja toliko, kot bi ga lahko, če bi to le želel/a. Na tej točki si lahko svetuješ o spremembah, ki jih potrebuješ izvesti tukaj in zdaj, sporočila pa so vedno globoka in zelo pomenljiva.

Ali lahko spoznaš zgolj svoje sedanje življenje?

Dostopaš lahko tudi do svojih prihodnjih življenj, tako daleč naprej, kot hočeš, celo stoletja in tisočletja v prihodnost, kjer lahko pridobiš najrazličnejše vpoglede in se učiš iz takratnih izkušenj. Dobiš lahko pregled nad spreminjanjem sveta in ljudi na njem.

Za kaj vse bi lahko bil ta postopek koristen?

Postopek je mogoče učinkovito uporabiti za razvoj kreativnih idej, za pogled v prihodnost in spoznavanje tistega, kar bo uspešno, s čimer lahko prihraniš čas in denar, ki bi ga sicer morda porabil/a za slabe ideje. Pomisli, kako čudovito bi bilo, če bi lahko že vnaprej videl/a svojo knjigo v celoti ali delovanje svojega izuma, ali pa bi šlo celo za nekaj, na kar sploh še nisi pomislil/a in samo čaka, da se zgodi. Preučiš lahko tudi svoje odnose in vidiš, koga bi moral/a obdržati in koga odsloviti.

Kakšen učinek ima lahko ta seansa?

Klienti pogosto omenjajo, da jim to znanje omogoča hitrejšo uresničitev pozitivnih stvari, ki jih vizualizirajo na seansah, kot so pričakovali. Prijetno so presenečeni nad hitrostjo sprememb.

Je prav, da raziskuješ prihodnost – mar to ni v nasprotju z usodo in svobodno voljo?

Zamisli si, kako bi bilo, če bi poznal/a vse možnosti, ki se skrivajo v prihodnosti. Ko se enkrat bolje zavedaš, kam si namenjen/a, lahko sprejemaš boljše odločitve, zato si lahko bolj zahteven/na in izgubljaš precej manj časa. Sproščeno boš lahko nadaljeval/a z življenjem in užival/a v potovanju, ne da bi te skrbelo, če si na pravi poti ali ne.

Če imaš kakršnakoli vprašanja o tem, kako bi ti seansa lahko pomagala v tvoji specifični situaciji, ali bi se želel/a zgolj pogovoriti, lahko stopiš v stik z mano in z veseljem ti bom pomagal. Ko se bova dogovoril/a za seanso, ti bom preko elektronske pošte poslal vprašalnik, ki mi ga lahko vrneš pred začetkom termina. Za dodatne informacije in prijavo na seanso klikni na povezavo spodaj!

Prijava na seanso